Οι Υπηρεσίες μας

Οι Υπηρεσίες μας

Τι Κάνουμε..

Στην GNISIOS WOOD ELEMENT πάντα με επαγγελματισμό και επιλέγοντας τα κατάλληλα και τα πιο ποιοτικά υλικά σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και τοποθετούμε για εσάς ότι έπιπλο ή ειδική κατασκευή χρειάζεστε για τον χώρο σας.

Επιλογή υλικών και Χρωμάτων

Μαζί θα επιλέξουμε τα ακριβή υλικά και χρώματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή από πληθώρα δειγμάτων ώστε να διαπιστώσετε από πριν την ποιότητα αλλά και την υφή των τελικών κατασκευών.

Σχεδιασμός

Μετά την επίσκεψη στον χώρο σας και τις απαραίτητες μετρήσεις, η ομάδα σχεδιασμού μας, μελετά διεξοδικά όλες τις εναλλακτικές λύσεις και σας παρέχει την πιο αποτελεσματική και κατάλληλη πρόταση για εσάς με σχέδια, τεχνικές λεπτομέρειες και τρισδιάστατες αποδόσεις για καλύτερη απεικόνιση του τελικού αποτελέσματος ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Κατασκευή

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα αλλά και την αισθητική επιλέγουμε με πολύ προσοχή τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Επίσης μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα διάφορα στάδια της παραγωγής ώστε να παρακολουθείτε και εσείς τα έπιπλά σας να παίρνουν σιγά σιγά ζωή ώσπου να φτάσουν στην τελική τους μορφή και να κάνουμε την τοποθέτησή τους στον χώρο σας.

Τοποθέτηση

Το τελικό στάδιο της τοποθέτησης πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη από την ομάδα μας με την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία πάντα με προσοχή και σεβασμό στον χώρο σας ώστε να υπάρξει η λιγότερη αναστάτωση και αποχωρώντας από τον χώρο να τον αφήσουμε πλήρως λειτουργικό.

Συχνές ερωτήσεις

Φυσικά. Η εταιρεία μας κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα και ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τον χώρο του κάθε πελάτη.

Μαζί θα καταλήξουμε στα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στον χώρο σας επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε σε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση στον χώρο σας παραδίδοντας τον ξανά σε εσας πλήρως λειτουργικό.