Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά από τον Φώτη Γνήσιο το 1952 με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική και το μεράκι για δημιουργία. Αργότερα τη σκυτάλη πήρε ως δεύτερη γενιά ο Χρήστος Γνήσιος (γιός του Φώτη) και δημιούργησε την εταιρεία GNISIOS WOOD ELEMENT η οποία πάντα με επαγγελματισμό και επιλέγοντας τα κατάλληλα και τα πιο ποιοτικά υλικά συνεχίζει να δραστηριοποιείται στις ειδικές ξύλινες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μετρώντας πλέον πολλά χρόνια εμπειρίας.

Μέλημα μας είναι να δημιουργούμε όμορφες και ποιοτικές ξύλινες κατασκευές με βάση τις ανάγκες και την αισθητική του κάθε πελάτη. Όταν υπάρχει τεχνογνωσία και διάθεση για δημιουργία τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Καθώς οι ρυθμοί εξέλιξης σε όλα σήμερα είναι γοργοί και θέλουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά ενημερωνόμαστε καθημερινά για τα νέα προϊόντα και υλικά που βγαίνουν στην αγορά καθώς και για τις τάσεις των επίπλων. Αναζητώντας πάντα την τελειότητα αναβαθμίζουμε επίσης τα μηχανήματα και τον εξοπλισμό μας διαρκώς ώστε να έχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Η ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο για εσάς και να τον απολαμβάνετε για πολλά χρόνια.»

Χρήστος Γνήσιος

Οι υπηρεσίες μας επιγραμματικά:

  • Μπάνιο
  • Ντουλάπα
  • Ειδικές Κατασκευές
  • Κουζίνα